Aktywne Wpisy

Karacol +1318
Kiedyś byłem na dniu próbnym w Januszeksie, typ co się mną zajmował ciągle wołał na mnie młody a przedstawiłem mu się już dwa razy, zaczęło mnie to irytować więc postanowiłem na niego mówić stary.
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał

WielkiNos +635
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-wagnerowcy-przy-przesmyku-suwalskim-maja-urzadzac-prowokacje,nId,6930660
#polska #bialorus #ukraina
źródło: Fap Guy 29072023094351
PobierzXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zdajesz sobie sprawe, ze na miejscu jest pare amerykanskich brygad? Nie mowiac o innych silach, no i, bagatela, reszcie NATO.
Zdajesz sobie sprawę że srasz żarem jakby ci kamandir kazał?
Zdajesz sobie sprawe, ze na miejscu jest pare amerykanskich brygad? Nie mowiac o innych silach, no i, bagatela, reszcie NATO.
Zdajesz sobie sorawę że srasz żarem jakby ci kamandir kazał?
Ty obesrany panikarzu.
@neurotiCat: Chyba rosyjska? Bo to rosjanie w tv mowia od tygodnia ze moga wjechac do polski?