Aktywne Wpisy
EdgyCaesar97 +38
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
SynGilgamesza +258
Mam R5600 + 1660SUPER+ 16GB + SPC Vero 600W + Monitor 34'
Gram tylko w CSGO, w inne gry praktycznie nie gram, chyba że wyjdzie jakiś grubas to może się zmuszę na trochę.
Okazyjnie pozbywam się tego 16660, chce dołożyć kilka stówek i mieć kolejną kartę do okazyjnego grania w przyszłości.
Na co się zdecydować? Interesują mnie tylko NOWE grafiki, bez piszczących cewek w miarę względną kulturą pracy.
Jeśli RX to tylko już myślę o 6650 w możliwie najlepszych wersjach HellHound lub Red Devil.
Jeśli Nvidia to raczej 3060TI, ale nie chcę wydawać aż tyle.
#kartygraficzne #nvidia #radeon #ati #pcmasterrace #gpu
Bardziej myślę o innych grach i ogólnie "na zaś"
Monitor 165hz.
@Wojtas87: kurde, ja dygam, czy moje 3090 zapewni mi stabilne 200 klatek. To jest chyba różnica między optymistą, a pesymistą. Na zaś, to 3060Ti ma mało ramu. Mówi się o tym, że 8 GB będzie niewystarczające.
Niby tak, każdy gada o tych 12GB, ale tak jak powiedziałem stosunkowo niskie potrzeby i budżetowa sprawa.