@midcoastt: serwery niby pokazują w mw3 70k jest to bug oczywiście i liczby są wygórowane ale myśle ze z 10k-20k to lekko może aktualnie grać bo mecz znajduje dosłownie w sekunde na wiekszosci trybów
ja zakupiłem obydwie wersje na allegro używki w wersji pudelkowej ( ͡°͜ʖ͡°)
dodali też do microsoft store i dali przecene teraz z tego co widziałem ale możesz pokombinować z vpnem i
@ottersideofme: to prawda Mirku dla mnie osobiście stare wersje pozostają na zawsze w serduchu i dziękuje Microsoftowi za możliwość poczucia "zajawki" na nowo (⌐͡■͜ʖ͡■)
@ottersideofme: w tamtym roku sprzedałem ps5 miałem przygody z uszkodzonym napędem.. skończyło się na naprawie gwarancyjnej dodatkowo w ciągu tego okresu na dokładkę śmiechu padł mi 2 razy pad (stick drift i trigger)
@ZAKAPIOREK: ja już siedzę kilka generacji na playstation. Przed zakupem ps5 zastanawiałem się na X ale ostatecznie kupiłem ps. Tera mnie #!$%@? bo chcą wypuści PS5 PRO, kiedy juz kupiłem po 3 latach #!$%@? dostępność. xD
@ottersideofme: przyznam sam od zawsze byłem bardziej po stronie niebieskiej ps2,ps3 potem pc przez nastepne lata az do premiery ps5 a finalnie ps5 zamieniłem na x'a xD
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
osobiście sam się skusiłem i zakupiłem mw2 i mw3 za 15zl szt
łezka w oku się kręci i pięknie jest wrócić do małolackich lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak ktoś chciałby sie łapać do lobby i pograć pisać
#xbox #xboxseriesx #callofduty #gry
źródło: 91JT6GbQAJL._AC_UF894,1000_QL80_
Pobierzjest to bug oczywiście i liczby są wygórowane ale myśle ze z 10k-20k to lekko może aktualnie grać bo mecz znajduje dosłownie w sekunde na wiekszosci trybów
ja zakupiłem obydwie wersje na allegro używki w wersji pudelkowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dodali też do microsoft store i dali przecene teraz z tego co widziałem ale możesz pokombinować z vpnem i
@ottersideofme
dzisiaj dodali fote ze bylo nawet 120k online aktywnych graczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hehe
Pobierzdla mnie osobiście stare wersje pozostają na zawsze w serduchu
i dziękuje Microsoftowi za możliwość poczucia "zajawki" na nowo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
miałem przygody z uszkodzonym napędem..
skończyło się na naprawie gwarancyjnej
dodatkowo w ciągu tego okresu na dokładkę śmiechu padł mi 2 razy pad (stick drift i trigger)
zraziłem się trochę i kupilem x'a XD
iw4x lub plutonium
za free , jest pełno serwerów klasycznych :)
https://plutonium.pw/
ps2,ps3 potem pc przez nastepne lata az do premiery ps5
a finalnie ps5 zamieniłem na x'a xD
źródło: ewt
Pobierzdaj znać mireczku na wpisie albo priv jak gierki wylądują u ciebie to chętnie zagram! ( ͡° ͜ʖ ͡°)