tak sobie teraz pomyslalem jak bezczelna jest nagonka na ludzi ktorzy "nie kontrybuuja do spoleczenstwa" jestes wrzucony do tego swiata na sile a ludzie jeszcze maja problem ze nie #!$%@? na innych
obrazek #!$%@? z tagu humorinformatykow #antynatalizm
@aegispolis: To ty nie rozumiesz, że natalistyczne społeczeństwo nie ma logicznych podstaw do tego, aby wymagać od zrobionej przez jego członków istoty dawania od siebie. To na natalistycznych członkach społeczeństwa ciąży racjonalny obowiązek dawania, tj. zaspokajania stworzonych potrzeb.
Bzdura. Jest cała masa miejsc na świecie, gdzie człowieka możesz nie spotkać całe życie. To twój wybór, że nie chcesz tam żyć.
To ty nie rozumiesz, że natalistyczne społeczeństwo nie ma logicznych podstaw do tego, aby wymagać od zrobionej przez jego członków istoty dawania od siebie.
@HAL__9000: A od kiedy ty masz prawo wymagać od innych, by oceniali cię w taki sposób, jak tobie się podoba? xd Widzę dalej nie zrozumiałeś sedna, ale może teraz się uda. Ja Twój punkt widzenia rozumiem, on po prostu jest gówniarski i egocentryczny w tej formie.
Wymóg tego, żeby sprawcy nie wymagali ponoszenia konsekwencji od ofiar, jest czymś logicznym.
Ja Twój punkt widzenia rozumiem, on po prostu jest gówniarski i egocentryczny w tej formie.
Gówniarskie i egocentryczne to jest zaspokajanie swoich potrzeb poprzez stworzenie istoty, a później umywanie rączek od poniesienia stosownych konsekwencji.
jestes wrzucony do tego swiata na sile a ludzie jeszcze maja problem ze nie #!$%@? na innych
obrazek #!$%@? z tagu humorinformatykow
#antynatalizm
Fakty są takie, że człowieka spotyka się już w
@HAL__9000: A od kiedy ty masz prawo wymagać od innych, by oceniali cię w taki sposób, jak tobie się podoba? xd Widzę dalej nie zrozumiałeś sedna, ale może teraz się uda. Ja Twój punkt widzenia rozumiem, on po prostu jest gówniarski i egocentryczny w tej formie.
No
Wymóg tego, żeby sprawcy nie wymagali ponoszenia konsekwencji od ofiar, jest czymś logicznym.
Gówniarskie i egocentryczne to jest zaspokajanie swoich potrzeb poprzez stworzenie istoty, a później umywanie rączek od poniesienia stosownych konsekwencji.
Troska o to, aby społeczeństwo przestało być