Aktywne Wpisy

konik_polanowy +1113

źródło: GbXqXs0W4AAjxX7
Pobierz
hacerking +126
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
#lotnictwo #ryanair
Komentarz usunięty przez moderatora
@LewCyzud: no i co?
@KonwersatorZabytkow: no ciekawostki piszesz, bo ja w zeszłym miesiącu leciałem z Warszawy do Szczecina i nikt mi dokumentów sprawdzał.
@LewCyzud co to znaczy nie sprawdzali? W sensie straż graniczna nie sprawdzala? Czy nawet Pan/Pani z linii lotniczych przy bramce/wejściu do samolotu?
nie sprawdzają - ostatnio w weekend 3 loty, także z bagażem i nikt nic nie sprawdzał
@p10trek: i co, przy gate pokazałeś tylko kartę pokładową i nic więcej?
@isomalta: Tak.