#przemysleniazdupy Zastanawiam się jak można lubić piosenki które trwają te kilka minut i przez te całe kilka minut jest ten sam monotonny podkład muzyczny lub jakiś tam prosty kilkusekundowy powtarzający się bit, ktoś śpiewa w takim samym tempie i co gorsze wszystkie kawałki na płycie brzmią mniej-wiecej tak samo O.o
@bialaowca: Dlatego #przemysleniazdupy Ot szukam sobie na Spotify czegoś ciekawego i co najmniej ponad 90% kawałków to własnie takie monotonne rzeczy. Niby z moich znajomych nikt takich monotonnych nie lubi a jednak są w cholerę popularne. To trochę tak jakby całe dnie oglądać obrazy które wyglądają tak i ciągle się nimi zachwycać ;-) :
@Poirytowany: Moja dziewczyna bardzo lubi ten kawałek :P Ale dla mnie jest dość monotonny. Gdyby trwał minutę byłby ok ;D
@GNMacu: Oni są ok :). Nie jest to rodzaj muzyki za jakim szczególnie przepadam ale ogólnie miło mi się ich słucha. W ich muzyce coś się dzieje, coś się zmienia, no i każdy ich kawałek ma swój własny charakter i to jest coś co lubię i czego szukam.
PS: A może po prostu mam Synestezje ;-)
źródło: comment_CkSX3pdiqtJb8SzKTh3pz8sk384ocXQJ.jpg
Pobierzco myślisz o tym? https://www.youtube.com/watch?v=Tna0Mmu1XlI
@GNMacu: Oni są ok :). Nie jest to rodzaj muzyki za jakim szczególnie przepadam ale ogólnie miło mi się ich słucha. W ich muzyce coś się dzieje, coś się zmienia, no i każdy ich kawałek ma swój własny charakter i to jest coś co lubię i czego szukam.