Aktywne Wpisy
seeksoul +35
Trochę #chwalosie ale kupiłem mieszkanie i się bardzo z tego cieszę :)
W tym tygodniu był oficjalny odbiór od dewelopera, bez żadnych poważnych usterek, jakieś drobnostki typu porysowany parapet, ale wszystko do ogarnięcia. Po nowym roku wchodzi ekipa i może na wielkanoc uda się już spędzić swięta w swoim bagnie.
Nie mam nawet jeszcze prądu, dopiero w czwartek złożyłem wniosek o założenie licznika, ale tak sobie przychodze tutaj i siedze po ciemku
W tym tygodniu był oficjalny odbiór od dewelopera, bez żadnych poważnych usterek, jakieś drobnostki typu porysowany parapet, ale wszystko do ogarnięcia. Po nowym roku wchodzi ekipa i może na wielkanoc uda się już spędzić swięta w swoim bagnie.
Nie mam nawet jeszcze prądu, dopiero w czwartek złożyłem wniosek o założenie licznika, ale tak sobie przychodze tutaj i siedze po ciemku
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://twitter.com/KrukuOne/status/1674848166502334493?s=20
#ukraina #wojna #wideozwojny #rosja
Zamiast tego dowódcy wysyłali mobików, żeby odbić teren, gdzie dojazd był możliwy tylko jedna drogą
@selflessness: Dla mnie to trochę dziwne, Rosja użyła bardzo drogiego pocisku, których nie ma dużo. Zastanawiam się, czy to nie był jakiś test albo coś. Przecież za ułamek kosztu Iskandera mogła tam zrzucić kilka bomb szybujących, których wiemy, że używa i to sporo. Ukraina ostatnio poinformowała, że nawet 10-15 dziennie a czasem 20. One co
@selflessness: Nie powinno to mieć znaczenia. To nie byłaby misja na dużej głębokości od frontu. Tylko misja po rosyjskiej stronie. Bomba szybująca ma zasięg kilkudziesięciu kilometrów. Tak więc samolot wzbija się w powietrze zrzuca bomby i nurkuje. Dodatkowo Ukraińcy nie umieściliby obrony PLOT dalekiego zasięgu blisko frontu, bo padłaby ofiarą choćby lancetów. Dodatkowo przez horyzont
@selflessness: https://twitter.com/nowakkmichal/status/1676317485077868545?s=20