Wpis z mikrobloga

Dla mnie to jest niepojęte żeby takie rzeczy działy się podczas protestów i w ogóle w państwie będącym "mocarstwem" atomowym.
Niemożność poradzenia sobie z #!$%@? wewnątrz państwa pokazuje tylko jego słabość. Wyobraźcie sobie jak poradzono by np w Chinach z czymś takim.
#francja #europa #patologiazmiasta #bekazpodludzi
SzycheU - Dla mnie to jest niepojęte żeby takie rzeczy działy się podczas protestów i...
  • 7
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie jak poradzono by np w Chinach z czymś takim

@SzycheU: xDDDDD
No, powinni po każdym protestującym na jakikolwiek temat przejechać czołgiem. Tym na obrazku protestującym przeciwko obostrzeniom COVIDowym pewnie też co nie? Co to w ogóle za kraj w którym w ogóle odbywają się jakiekolwiek protesty
niochland - >Wyobraźcie sobie jak poradzono by np w Chinach z czymś takim

@SzycheU: ...

źródło: 714618-_ryszard_pakieser

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@niochland: Nie słyszałem żeby w proteście przeciw obostrzeniom w Polsce podpalano samochody, rabowano sklepy, toczyły się regularne walki z policją.
  • Odpowiedz
@niochland: Zdaję sobie sprawę, że twoja logika to jest zazwyczaj wyższy stopień głupoty, ale teraz to już pojechałeś po bandzie porównując pokojowe oraz często legalne protesty Polaków, u których jedyny przejaw agresywności to było palenie opon przez rolników, do kompletnej demolki motłochu, który pod pretekstem śmierci tamtego chłopaka robi bezcelowe burdy.

@SzycheU To są nowe standardy zachodnich państw, w których utopią cię w łyżce wody za przejaw braku i tak już
  • Odpowiedz