Aktywne Wpisy
Alex_Sarach +146
Hejterki pisały, że jestem trollem. Na nagraniu załączam oficjalne upoważnienie mojego idola i mentora - Sebastiana.
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
W związku z nagraniem oświadczam, że od dzisiaj wprowadzam porządki. Tag zostaje usunięty, a hejterki będą banowane i pociągnięte do odpowiedzialności karno sądowej. Koniec ze szkalowaniem dobrego imienia Seby
Od miesiecy prowadziłem archiwizacje wpisów hejterków, także usunięcie kont nic wam nie da.
Nastał czas rozliczeń.
#sebcel #frajerzyzmlm
HuopWsiowy +86
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
A i tak nie znalazl zadnej julki przez wszystkie lata bo kobiety pozwalaly mu jedynie dawac im atencje z nudów
Brutalne,nawet dla fuckboyów nastaly zle czasy
Jedyne co to wzrost mial z 176 czy 7 na okoale znslem typow z takim ezrostem w zwiazkach
A ja dalej nie za reke
Ja mam 181 i od 5 lat siedze na tsgu na roznych kontach polki mna gardza a tamci nizsi ode mnie sobie ulozyli zycie z automatu
Wiec albo mam bardzo brzydki ryj albo to przez calkowite wycofanje spoleczne
Raczej obydwa
Ale dla mnie to tez byl cios ze ktos genetycznje gorszy ma lepiej eh od wtedy mniej zaczalem wierzyc wblackpilla
I to nie subiektysnie gorsza tylko wiele osob tak twierdzi bo typs kojafze ze szkoly dawnej