Aktywne Wpisy
gracilis +205
Pracuję sobie w szpitalu i mam czas pracy według umowy o pracę 7h i 35minut/dobę i kontakt ze środowiskiem radioaktywnym.
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
No i doszedłem ostatnio do wniosku, że nie będę w pracy ani minuty dłużej. Siedzę sobie w poradni, jest 14.34 i mówię do wchodzącego pacjenta, że "Proszę Pana ale ja skończyłem swoją pracę, jest 14.35 i właśnie ją skończyłem". Ubrałem się i wyszedłem xD
Widok ludzi którzy czekali kilka msc. na konsultację
czerwonykomuch +372
Na głównej stabilnie. Wiecie, kto jest największym wrogiem Polski? Oczywiście Ukraina i Ukraińcy! Jedyny sąsiadujący z nami naród, który w większości lubi Polaków.
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#ukraina #polska #glownacontent #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Fragment a reszta jak ktoś chce na twitterze.
https://twitter.com/PulsLewantu/status/1672935290640506882?s=20
#ukraina #rosja #wojna
Krasnodar? Pokaż mi kto tak pisał, no chyba, że sam zrobiłeś taki wpis na Twitterze i teraz najgłośniej krzyczysz złapałem złodzieja.
Sam osrany car dzwonił gdzie mógł o pomoc, a już w szczególności do krajów ichniejszego NATO czyli OUBZ (tak to w Polsce tłumaczymy, a nie CSTO), a każdy miał go głęboko w czterech literach, poczynając od Chin, a kończąc na
@mexxl: xD
@mexxl: https://twitter.com/wolski_jaros/status/1672534620162732032?s=20
@mexxl: Dalej nie rozumiesz że to był fejk
@mexxl: Masz na dole. A autorem tego tekstu jest @JanLaguna a nie Koniasz.
@Thorkill: I jeszcze to. @mexxl potrafi łatwo kogoś oskarżyć o kłamstwo. Teraz się przekonamy czy potrafi przeprosić za bezpodstawne oskarżenie.
@WhyCry: Żeby daleko nie szukać to Konrad Muzyka.
@mexxl: No super ale nazwałeś mnie kłamcą tak więc skoro wyszło ze jednak nie kłamałem to wypadałoby chyba
O tyle, jak Wolskiego mogę zrozumieć, że nie umiał się odnaleźć się w wczorajszej nawale informacji, to dzisiaj już specjalnie trzeba manipulować faktami, aby udowodnić onucowskie teorię.
Szkoda, że wczoraj nie byliście tak aktywni( ͡º ͜ʖ͡º)
@mial85: Wątpie żeby taka osoba odpowiedziała we spisie ruskiej onucy. Ale gdyby odpowiedział to coś w stylu
@mexxl: I gdzie napisałem coś nieprawdziwego? skoro udowodniłem że mam racje i Wolski rozsiewał fejka a o tym jest mój wpis. Myślałem że zachowasz się jak facet i przeproisz ale jesteś typowym wysropkiem bez honoru.
@mexxl: I kolejny chochoł bo wczoraj sam
Wydawało mi się, że w temacie wojny na Ukrainie wypowiada się na ogół w sposób wyważony i fejków brak, usuwania nie zauważyłam.
Rozwiniesz coś o Szewko?
@mial85: Pieprzony Putin, nie dość, że zaatakował Ukrainę, to jeszcze swoimi czynami wypromował bandę oszołomów.
@WhyCry: Mój ulubiony to Striełkow. Nie dość, że za granica bedzie scigany to jeszcze w swoim burdelu kręci na siebie bata obnażając kłopoty rus armii xD