A bawi mnie ta teoria, ze to taki plan i szachy. Załóżmy na chwile, że to prawda. Dla kogo miałby ten cyrk być? Poza tym słabo, że takie mocarstwo na jakie kreuje się Rosja musi robić jakiś dziwne ruchy. USA jak wjeżdżało to równało z ziemią i nie robili takich szachów ; )
@MroczneWidmo91: wymysły różnych putionofilów, to ci sami ludzie co przed lutym 2022 pisali o super rosyjskim sprzęcie "bez analogów w mirze". Jak Ukraińcy szli z kontrofensywą na Charków we wrześniu, to pisali, że to też szachy i ruskie się cofają żeby wciągnąć SZU w pułapkę. Teraz się Putinowi walił sufit na łeb, własny pies ugryzł go w rękę, a ci znowu coś o wielkich planach wybitnego szachisty 3d i pułapce na
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#rosja