Pamiętajcie Rosjanin i Ukrainiec, to jest to samo i zawsze tak było
@vismaiorr: O już nie możecie wprost Rosji wybronic to przyjeliscie taktyke symetryzmu i to naciaganego. Chyba, że zgodzisz się ,że Polak i Rosjanin to to samo.
@szurszur: Taka prawda, wiem że jako ukrainiec nie możesz tego przełknąć. przykro mi takie są fakty. a symetryzm, to stosujecie wy zrównując banderowców do ak..
Chyba, że zgodzisz się ,że Polak i Rosjanin to to samo.
@szurszur: Tak, powtarza większość domorosłych ukraińskich propagandzistów na swoich forach lub w komentach na YT. Ja zawsze im odpowiadam, że to mocne słowa jak na małych r0sjan lub mniejszych braci rosjan.
Tak, powtarza większość domorosłych ukraińskich propagandzistów na swoich forach lub w komentach na YT.
@Little_Makak: To bardziej powszechna opinia. Tu masz przykłąd pierwszego prezydenta Czechosłowacji Masaryka.
W młodości żywo interesował się kulturą polską i nauczył się języka polskiego. W dyskusjach z rodakami pozytywnie nastawionymi do Rosjan, brał stronę polską[11]. Postrzegał Polskę i Polaków jako ofiary imperializmu rosyjskiego. Z czasem jego stosunek do Polski się zmienił. Doszedł do wniosku, że Polacy,
@szurszur: Kokoty, mały i małostkowy naród, też jest zabawny, przyziemni oszuści. Kiedy ich pytam dlaczego zaatakowali Polskę w 1920, w momencie kiedy ta broniła czechy przed bolszewizmem zawsze odpowiadają,
Tak, ukradłem ale tylko głupi by nie skorzystał, trzeba było pilnować xd
Zresztą, mam kontakt z kokotami już od 14 lat i jedyne co mogę powiedzieć to że nie da się lubić czechów kiedy się ich pozna.
@Little_Makak: To tylko przykład, a nie jedyna opinia.Podobienstw Polaków i Rosjan jest wiecej co nie oznacza, ze jestesmy tacy sami. A autor watku tak robi dobierajac sobie coś z RU i UA.
@szurszur: To znaczy głupi nie jestem w przeciwieństwie do cz3chów i ukr@ińców, ukraińskie porównania to resentyment a czeskie to po prostu niewiedza i ignorancja. Cz3si w tych swoich górach naprawdę są mentalnie odizolowani od tych przestrzeni gdzie jest ukraina i rosja.
@vismaiorr: O już nie możecie wprost Rosji wybronic to przyjeliscie taktyke symetryzmu i to naciaganego. Chyba, że zgodzisz się ,że Polak i Rosjanin to to samo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@szurszur: Tak, powtarza większość domorosłych ukraińskich propagandzistów na swoich forach lub w komentach na YT. Ja zawsze im odpowiadam, że to mocne słowa jak na małych r0sjan lub mniejszych braci rosjan.
@Little_Makak: To bardziej powszechna opinia. Tu masz przykłąd pierwszego prezydenta Czechosłowacji Masaryka.
Zresztą, mam kontakt z kokotami już od 14 lat i jedyne co mogę powiedzieć to że nie da się lubić czechów kiedy się ich pozna.