Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +298
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +8
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
#f1
Edit byc może kariera roba raba gdyby jeździł w ferrari też by się tak potoczyła, czyli pare zwycięstw i wieczne psioczenie na samochod, strategie, zespól, itp.
To, że Robercik cisnął BMW Sauber w 2008 roku to całkowicie racjonalne zachowanie. Te korporacyjne typy pozwoliły na zaprzepaszczenie mistrzostwa świata kierowców, bo mieli kurfa plan na 2009 rok uderzyć "mocniej" (jak wyglądała ich forma w 2009 roku każdy wie), a potem się wycofali z F1.
Mieli nawet części, które na testach dawały Kubicy sporą poprawę, ale ich nie zakładali bo jeszcze by "czasem" wygrali mistrzostwo, co nie było ich celem na ten