Aktywne Wpisy

Tja88 +101
źródło: 20240628_234531
Pobierz
plusikdziczku +826
Mmm paczka w sobotę. Za co kocham Polskę? Za InPost, za Blik, za szybki i tani internet mobilny oraz stacjonarny. Niby żadne rewolucyjne odkrycia ale sprawiają, że życie jest lepsze
#inpost
#inpost
źródło: Screenshot_20240629-064552_InPost Mobile
Pobierz

Nie dość, że są to imbecyle i haniebni niegodziwcy, to jeszcze szkodnicy, bo z sondaży wynika, że część kobiet o opozycyjnych zapatrywaniach boi się rodzić pod rządami pismenów XD
Jeszcze ktoś się dziwi skuteczności Goebbelsa? Wszyscy łykają te metody.
Znaczy wiemy, że ci wariaci dążą do obniżenia dzietności, więc robią to świadomie i celowo, bo radykalna lewica ma plan na podmiankę ludnościową jako sposób na stworzenie sobie rezerwuaru lewicowych wyborców(którzy będą ekonomicznie i społecznie upośledzeni), od ich orientacji prosocjalnej.
Normalni, pracujący imigranci ich nie interesują, bo jeszcze zagłosują na prawicę, a nie za rewolucją.
Czy można mieć opozycyjne zapatrywania i być normalnym człowiekiem w mediach? Tak bardzo opozycja teraz tego potrzebuje. Odklejeńców zamiast usuwać to macherzy medialni lansują.
#polityka
źródło: 1
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@IdillaMZ: Przepraszam. Klnę się na napletek św. Remigiusza ze skały nad Rio Grande, że moją intencją było jedynie ironiczne ośmieszenie argumentacji lewaków, której tu nie powtórzę z obawy przed karzącą, acz ojcowsko sprawiedliwą ręką Autora wpisu.
I ja w tej chwili nie wypowiadam się jaką mam optykę na zakres praw aborcyjnych, ale bardzo nie podobają mi się takie kłamstwa jakichkolwiek polityków i użytecznych świń, które praktycznie tworzą u części naszego społeczeństwa w ich łepetynach całkowicie fikcyjną rzeczywistość, jakoby PIS niemal chciał zjeść kobiety w ciąży.
@Takiseprzecietniak: Ja w ogóle nie wiem po mężczyźni chcą antykoncepcji. Zakazać to dzietność się zwiększy.