Aktywne Wpisy
Anacron +158
Słowo na niedzielę.
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Odra wraca, bo foliarze, wróć, paranoicy (bo to poprawna nazwa tego schorzenia) nie zaszczepili swoich dzieci i niestety jest ich więcej niż 5% w naszym społeczeństwie. Ci sami ludzie jednak jednocześnie jeżdżą samochodem, mimo że prawdopodobieństwo śmierci wtedy w wypadku samochodowym jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż ryzyko powikłań po zaszczepieniu (dowolną szczepionką) i wynosi z tego co pamiętam 1 do 120. Ba wychodzą z domu i chodzą po
Stgx +333
Prędzej ten mężczyzna w czerni. Czy Twój ojciec żyje?
Druga akcja to mogło być przywidzenie spowodowane przeczuleniem po ostatnim doświadczeniu.
Pozostaje ci jedynie żyć i obserwować. Daj znać jak coś znowu się wydarzy.
@geralt30: Dawaj drugą historię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To co twoja mama doświadczyła, to akurat dla mnie nowe zjawisko. Nigdy o czymś takim nie czytałem, a przejrzałem wszystkie
No więc w wieku 16 lat zabrała mnie na tak zwane modlitwy wstawiennicze, nie do końca wiem co tam się dzieje ale z tego co kojarzę to wypędzanie demonów i inne takie. także wracając do meritum.
siedzę sobie w ostatniej ławce z lewej w kościele
Myślę że jakaś istota mogła wpływać na twój umysł, raczej dla zabawy.
żadnej innej już tak dziwnej historii nie mam. jeśli już to paraliże senne, niestety oobe nigdy nie udało mi się osiągnąć choć polecam technikę z reddita, "illusion of method" jest także książka o tym tytule którą muszę nabyć.