Aktywne Wpisy
D50000FFCD01 +1
Co zaczyna się na RZ i po cichu włada Polską?
nietoperze20 +4
Wierzycie w przyjaźń damsko-męską? Ja raczej wierzę. Dla mnie to byłoby straszne, gdyby ludzie nie mogli zawierać normalnych relacji międzyludzkich tylko sprowadzali wszystko do ru.chania. Myślę, że powszechny brak wiary w przyjaźń między mężczyzną, a kobietą wynika z powszechnej hookup culture która nakazuje by każde relacje traktować jako potencjalne relacje se.ksualne.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
Wierzysz w przyjaźń damsko-męską?
- Tak 35.4% (51)
- Nie 64.6% (93)
#bekazlewactwa #4konserwy
Po co Polak ma żyć, jak może zginąć, bo duma nie pozwala mu zapomnieć, że jakiś Ukrainiec zabił jakiegoś Polaka 100 lat temu.
fikołek z rana dla zdrowia robisz widzę j00lka
chodzi o skanadal dyplomatyczny, że ukraina nie uznaje zdrodni masowego Mordu Wołyńskiego na ludności Polskiej, który jest historycznym faktem
to skandal - nawet kacapy przyznały i przeprosili ustami ówczesnego ich prezydenta za Zbrodnię Katyńską popełnioną przez nkwd i to już dawno dawno temu
@PrzeKomentator: Środowiska okołokorwinowe czy narodowe akurat są od zawsze krytyczne wobec machania szabelką.
@vrim: to plus dla nich. Ale niech sie w takim razie postarają przekrzyczeć tych, którzy uważają, że za Polskę zawsze trzeba zginąć - bez względu na to czy ma to sens, czy nie.
@albo_wutka_albo_buk: a potem to odwołali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
swoją drogą ciekawe skąd tyle zakopań
@PrzeKomentator: a wyżej czytam że Ruscy mają odpowiedzieć za Katyń. Po ilu zbrodnia się przedawnia?
@albo_wutka_albo_buk: #!$%@? prawda, obecna Rosja odcina się od przeprosin Jelcyna - dla nich zdrajcy i pijaka - a frazy "17 września" i "Katyń" powodują u nich lawinę drwin, negacjonizm i zarazem groźby powtórki.
Każdy kto spędzi 5 minut w ich przestrzeni informacyjnej albo z ludźmi szybko się wyleczy z "ruscy chociaż przeprosili"