Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +75
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
Na pewno nie kupię PPV dla federacji gdzie walczą recydywiści, sutenerzy i tym podobne ścierwa jak Patryk Masiak "BU". W czasie konferencji stawia chłopa przed faktem, że dzisiaj oddaje mu kasę, bo wiadomo co, a łańcucha chyba nie chce stracić. Chyba zdajecie sobie sprawę, że majątek spółki i osoby prywatnej to osobne byty. Federacje raczej nie są działalnością gospodarczą.
Dopiero co się kajał, że się resocjalizuje i opresyjne państwo uniemożliwia mu podjęcie legalnej pracy, a dodatkowo ma dzieciaka na utrzymaniu. Ja tylko przypomnę, że Prime z tego co pamiętam też miało problemy finansowe po ostatniej gali i Tomaszu Bezrąk byłbyś w dokładnie tej samej sytuacji ;) Nachodzony przez wielokrotnego przestępcę z oczywistymi aluzjami w kontekście spłaty zadłużenia lub jego braku.
Możecie pomyśleć, że i tak nie kupię PPV i srał mnie pies, ale jednak wierzycie, że ludzie kupią i gala się zwróci. Ja na pewno nie dołożę ani złotówki do wypłaty tego bandyty. Te pieniądze może spożytkować na nielegalny proceder i dalej je mnożyć z zagrożeniem dla życia i społeczeństwa.
#famemma #primemma
Ameryki nie odkryłes. Polecam się też zapoznać z art. 299 ksh.
A to dobry żart xD.
Jak z tym jest w takim razie? Uznaję, że znasz się na tym lepiej.
Czasami mówi, że Kasjusz dobrze czuje się w słowie w on sam w handlu
@sssstyk: czyli bandyci bandytom bandytami. Problemem jest całe to zjawisko i jego popularyzacja.
Frajerzyna łasa na kasę z walk jest tak glupi, że gra nietykalnego publicznie, robiąc tego typu akcje. Nie podumał, że takim odpałem, pierwszym czy drugim kieruje na siebie wszystkie organy ścigania, które bacznie obserwują poczynania wszystkich pseudocelebrytow . Oczywiście egzekwowanie długów e ten sposób nie odbywa się