Wpis z mikrobloga

widzę na reddicie i wykopie, że #!$%@? znowu przykręciło śrubę na abyssie, (ja jeszcze nie odpalałem)
przypominam, nie ma co się spinać o te 50primo i tryhardować godzine-dwie jak wam nie idzie wbić tej ostatniej gwiazdki na 12-1
#genshinimpact

prostuję treść komentarza - 50 primo to 8 i 1/3 centa. nie warto.

guest - widzę na reddicie i wykopie, że #!$%@? znowu przykręciło śrubę na abyssie, (j...

źródło: obraz_2023-06-01_215208290

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@guest: Ja mam primosy w pompce, ale jak po półtorej roku welkina, dobrych 30 solidnie zbudowanych postaci i z 5* brońmi nie jestem w stanie tego wyczyścić to coś jest mocno nie tak imo. Chyba już lecą w totalny greed, bo bez defensywnych postaci przejście jest praktycznie niemożliwe, a defensywne postacie to często dużo słabszy dps całkowity drużyny. Wygląda to tak, trzeba coraz więcej grać defensywnie i tracić dps, jednocześnie przeciwnikom
  • Odpowiedz
  • 6
@DuzyPies123: a to swoją drogą. RNG w artefaktach to patola, która odbiera jakiekolwiek chęci do budowania nowych postaci. z kolei eksploracja to żadne wyzwanie przy WL8, więc pozostaje nam ulepszanie postaci pod abyssa, meh.
  • Odpowiedz
@guest: No dokładnie, poza abyssem, to tu nie ma co robić, budowanie postaci dla budowania postaci, to taka strata życia, już bym wolał stardew vlley grindować, mniej życia mi pochłonie, 0 kasy i mniej stresu. Bez abyssa to jest gra na 3-4 miesiące, ostatni patch wakacyjny z nową, dużą lokalizacją i naprawdę ciekawą fabułą, a potem te 2-3 miesiące nowego regionu i można lecieć, bo nowe miejscówki, które wychodzą co 2
  • Odpowiedz
@DuzyPies123: Od prawie dwóch lat mam dwie drużyny które bez problemu rozkładają na łopatki każdego abyssa. Hyper raiden na jednej połowie, hu tao na drugiej z ostatnim flex slotem zależnie od potrzeb. Przeważnie yelan pod double hydro lub nahida jeśli potrzeba dendro ale praktycznie można wrzucić cokolwiek. Oczywiście jak ktoś dał się zbaitować casualom z reddita i ślepo rollował na każdej postaci to teraz budzi się z ręką w nocniku bo
  • Odpowiedz
@internet_user7: Słaby argument, potwierdzasz tylko, że hoyo pcha narracje, żeby pullować konstelacje, a pullowanie i budowanie postaci to jedyna co ta gra oferuje przez większość czasu, także nie wiem co to za krytyka. zanudziłbym się na śmierć, jakbym nie mógł budować różnych teamów.
  • Odpowiedz