Aktywne Wpisy

kopytko1234 +88
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
źródło: temp_file9068180352721079073
Pobierz

Bardzo nie podoba mi się jednak, że ludzie szukają ratunku w Donaldzie Tusku i koali.... platofmie obywatelskiej.
Chciałbym podrzucić tylko te 2 linki, aby wszyscy sobie przypomnieli jak to było świetnie za czasów platformy ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wykop.pl/link/857745/polska-w-budowie-mega-spot-nieznanego-autorstwa-full-hd/
https://silo.tips/download/500-afer-platformy-obywatelskiej
#konfederacja #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Glosowanie na niego to jak glosowanie na morderce bo ten co morduje teraz zabil 2 osoby a tamten tylko 1. Albo ten co jest teraz kradnie wiecej niz ten co kradl wczesniej. Nosz kuzwa to zlodzien i to zlodziej. To klamca i to klamca. Jak mozna glosowac znowu na tych padalcow tylko dlatego ze ci co rzadza teraz sa gorsi niz
Dalej kisne z tego jak tego padalca wykoppowa bojowka broni a tymczasem niszczarka robi brrr...
źródło: ceny-gazu
Pobierz@tomo1111: mniam mniam.
źródło: merkel
PobierzKaczor Donald to nie przypadek. Kaczka z tuskiem zalozyli dwie partie zamiast jednej praktycznie w tym samym czasie od samego poczatku walczac na pokaz w mediach. Taktyka wiecznej wojenki zabetonowala ich nad ponad DWIE DEKADY w polityce.
Zeby nie widziec po tylu latach ze to teatrzyk trzeba byc zwykla ameba.
Moze bym i sie za to zabral ale zwyczajnie mi sie nie chce bo tym co pamietaja ich rzady nie trzeba przypominac a tym ktorzy ich nie pamietaja i tak nie przemowisz do rozsadku.
@LifeReboot: a to on kiedys robil cos innego?
Mnie też, stąd właśnie ten post. Jeszcze fajniej jakby rzeczywiście ktoś w mediach przypomniał te wszystkie afery i jak to pięknie się żyło. W pewnym momencie trzeba było odsunąć platformę od władzy bo nie walczyli o interesy Polski i chcieli zrobić z niej kalifat dla imigrantów ze wschodu, byleby tylko polizać dupsko Makreli.
No porównywalne z przewaleniem 70 milionów na wybory kopertowe.
Symetryzm wszedł mocno widzę.
źródło: asddasasd
Pobierz