Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie kamień do pizzy z lidla ( ͡º ͜ʖ͡º) I powiem wam tak szczerze że różnicy nie widzę. No może na plus to że mogę łatwo wrzucać kilka pizz jedna po drugiej a na minus to że godzinę rozgrzewam piekarnik.

Tak jak wcześniej pizza potrzebowała 10min w 250 stopniach by chrupała i nie było zakalca, tak jest nadal. Chyba że coś źle robię. Albo ten kamień jest do dupy. ¯\(ツ)/¯

#pizza #gotujzwykopem #bojowkapiekarska
  • 24
via Wykop
  • 1
@Wojciech_Skupien: Ten twój to wygląda jak pożyczony z cmentarza ( ͡º ͜ʖ͡º) mój to taki bardziej szamot.

Słuchaj pizza wychodzi mi świetna zresztą robię ją od wielu lat. Po prostu myślałem że kamień jakoś bardziej solidnie przypiecze ją od spodu, a tu wychodzi podobnie jak z blachą.