Aktywne Wpisy
Szinako +696
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
dariusz44 +413
Myślałem, że nic mnie już w życiu nie zaskoczy, a jednak. Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec lvl 71 ma romans z żoną (lvl 42)mojego brata (lvl 45). Co więcej wczoraj mu i mamie oswiadczyli że zamierzają żyć razem. Mama w szoku, brat #!$%@? w drobiazgi. Kupuje bilet lotniczy do Polski żeby wziąć udział w tej awanturze. Stary spektakularnie zakończyły mi kilkumiesięczy neet. Żeby dorośli ludzie takie rzeczy #!$%@?, to się nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Fretja: Ten odłamek miał głowice o wadze ok 500 kilogramów xD
@jan-ulaf słuchaj OPL nie jest od strącania odłamków xD
@Rafonixkozak2008Pl: Jest nagranie jak ten odłamek uderza w ziemię. Pociski użyte w tym ataku miały głowice minimum po 450 kg. I mniej więcej tej mocy jest wybuch którego skutków Ukraina nie chce pokazać. Tak więc od razu można założyć że trafił coś ważnego inaczej już by Ukraina pokazała zniszczone przedszkole, szkołe, żłobek, szpital czy nawet zwykły blok mieszkalny.