Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
Uuroboros +7
Takie obrzydliwe a jednocześnie nie przemyślenie.
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Bo to są raczej wiejskie hoohohojki xD dosłownie w warszawie duże sieci powoli likwidują kasy z kasjerem i wprowadzają samoobsługę xD i wiecie co? tam nie zapłacisz niczym innym niż kartą :D
a ci wam bredzą o tym że jakaś partia chce wam odebrać gotówkę, lol no sorry ale gotówki w obiegu już w zasadzie nie ma, jest tylko płatność elektroniczna i taka jest preferowana
skąd wsiury mogą o tym wiedzieć?
#polityka #konfederacja #wybory #polska #przegryw #uniaeuropejska #bekazlewactwa