Wpis z mikrobloga

Ta dolina na południu Jarkendaru to zdecydowanie moja ulubiona częsc tego regionu. Tam naprawdę mega czuć ten klimat rodem z Andów, jakby było się Indianą Johnesem odkrywającym pozostałości po imperium Inków. Niby niepozorne miejsce, mniej charakterystyczne niż taki kanion czy bagno, ale może właśnie dlatego tak mi się spodobało, że nie da mu się przykleić prostej łatki opisującej tę lokazję w ogromnym skrócie. Niby taka typowa, ale jakaś taka jedyna w swoim rodzaju. Plus to chyba jedyny obszar w grze, gdzie czułem na serio, że jestem w terenie górskim i to właśnie górzysty region przemierzam.

#gothic
Kozikiewicz - Ta dolina na południu Jarkendaru to zdecydowanie moja ulubiona częsc te...

źródło: Dolina

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@Kozikiewicz opie ale mnie rozsierdziłeś tym INDIANĄ JOhNESEM XDDD nie wiedziałem, że moge się zdenerwować o taką literówkę xD też uwielbiam eksplorować ten teren, jest duża różnorodność potworów i zawsze zapominam o tym szamanie, co siedzi przy goblinach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
opie ale mnie rozsierdziłeś tym INDIANĄ JOhNESEM XDDD nie wiedziałem, że moge się zdenerwować o taką literówkę xD

@Szybki_Joe: Kurcze, faktycznie, to się przecież pisało bez "h" xD Proszę o wybaczenie i biję się w pierś, mea culpa
  • Odpowiedz