Wpis z mikrobloga

@Bloodhorn: Pali im się dupa, bo sondaże lecą na łeb. Ich problem jest taki, że ich elektorat się starzeje i nagonka w TVN czy Newsweeku na nikim nie robi wrażenia, bo to rzucanie grochem o ścianę. Nikt młody po prostu tego gówna nie ogląda i nie czyta, to jest rozrywka dla boomerów, a social media po prostu przespali i teraz robią takie fikołki, narażając się jedynie na kompromitację za kompromitacją.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kopyto96: najlepsze ze normalnie mu odpisalem w tym wpisie:

https://wykop.pl/wpis/71083257/konfederacja-zeby-w-tym-kraju-bylo-dobrze-to-trzeb

Nawet plusa dalem ale ten usunal moj komentarz piszac ze jestem u niego na czarnej (to napewno prawda skoro moge napisac w jego wpisie xD) wrzucil tego zmanipulowanego screena i usunal moje kolejne pytanie czemu nie odpowiedzial skoro sie grzecznie zapytalem.

Ten koles to jakis ultra pajac xD
  • Odpowiedz
  • 3
@amperrowwer: ja usunalem konto bo mnie psychopaci zaczeli stalkowac a wizja jakiegos psychicznie chorego grubasa z kolorowymi wlosami i siekiera pod moimi drzwiami mi sie nie widziala. Mozna powiedziec ze zostalem do tego zmuszony.

Oni natomiast zmieniaja konta po tym jak ich glowne konto zostanie skompromitowane albo zbanowane po czym znowu sie kompromituja xD
  • Odpowiedz