Aktywne Wpisy
Runaway28 +13
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Aceniko +5
#hotelparadise
Nie no ogarnijcie się i nie piszcie jej aż tak, jest suką ale to przesada XD
Nie no ogarnijcie się i nie piszcie jej aż tak, jest suką ale to przesada XD
Pokemonywm wielkanocnym króliczkiem został Azumarill (36,2%), na drugim miejscu Lopunny (34,5%), trzecie miejsce miał Bunnelby (8,6%).
Jestem zaskoczony popularnością Azumarilla, bo osobiście nigdy go jakoś nie polubiłem, może wygrał bo trochę przypomina pisankę.
Dziś wracamy do 3 generacji, a dokładniej na jej ostatni pojedynek. Będzie to istnie kosmiczna bitwa, bo oba pokemony są związane z kosmosem. Jeden niczym spadająca gwiazda spełnia życzenia, a drugi jak rasowy hollywoodzki ufok przylatuje na komecie. Czas wybrać pomiędzy:
1. Grogu
2. #!$%@?
Zapraszam do głosowania.
#pokemon #pokemongo #animedyskusja #pokepojedynki
Jaki jest twój ulubiony kosmiczny pokemon?
Prosty wybór. Design nawiązujący do DNA, 4 fajne formy, ladana wersja shiny. Nijaka gwiazdka nie ma szans.
Dodatkowo po obejrzeniu 6 filmu, uważam że Jirachi jest creepy jak cholera.