Aktywne Wpisy
Blondynka34 +14
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Pixario +9
Dodałem do czarnej listy #ukraina jaki piękny wykop polecam !
https://digitaladvert.pro/
Czy ta strona jest legitna? Mam lecieć do Dubaju i potrzebują moje info odnośnie paszportu, żeby mi zabukować lot. Przez cały czas wymiany wiadomości nie pojawiła się żadna konkretna informacja o nich. Dziwne w chój, ale kto wie. Oszustwo może leżeć gdzie indziej niż w kradzieży tożsamości (crypto scam) a interesuje mnie temat. Ciekawość to pierwszy krok...