Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zonobijca +52
Mnie to bardziej interesuje, kiedy przestępca skazany prawomocnym wyrokiem, ścigany listem gończym do odbycia kary więzienia, Rafał Gaweł, przestanie ukrywać się w Norwegii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkatoli #neuropa #manipulacja #pieklokobiet #konfederacja #4konserwy #polityka
Ba dum tss!
#aborcja
@Jarusek: nie czytales nawet tytulu glosowania ktore sam wrzuciles.
Byl to OBYWATELSKI projekt ustawy pod ktorym podpisalo sie 400000 obywateli (wiedzialbys o tym gdybys chociaz zajrzal do tego projektu).
Boli cie demokracja?
@Jarusek: ustawa bylaby niekonstytucyjna z racji ze konstytucja jest prawem nadrzednym w Polsce.
Boli cie konstytucja?
Jak ci nie odpowiada ustroj naszego kraju i
Pamiętaj jak kłamią teraz to będą kłamać dalej, zwłaszcza gdy będą rządzić!
jak kali to nie boli, a jak kalemu to boli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Konfederacja od powstania sprzeciwia sie aborcji wiec wiadomo ze wszelkie obywatelskie projekty w tej sprawie zostana poparte przez te partie to dwa.
A trzy to mala prosba zebys nie wypowiadal sie w tematach o ktorych nie masz pojecia bo skoro nie rozrozniasz ustaw od obywatelskich projektow ustaw
Co to jest nieoficjalny projekt? Jaka jest różnica między projektem obywatelskim a np. zgłoszonym przez posłów? Boli Cię demokracja? xD
@Bloodhorn: to jeden z najlepszych fikołków wykopowego psychoprawactwa jaki dzisiaj przeczytałem, a nie ma jeszcze południa xD Mam nadzieję, że do końca dnia jeszcze bardziej się skompromitujesz, nie zawiedź mnie kucu xD
@Bloodhorn: buhahhahaha, ale fikołek!!! Nie ma żadnej różnicy miedzy projektami obywatelskimi, a innymi, wszystkie 3 są w sprawie aborcji!!! Zatem pytam po raz kolejny czy konfederacja głosowała po 1993 roku w sprawie aborcji czy nie? Bo jak widać głosowała i to minimum 3 razy (a mogę poszukać kolejnych
Co miała na celu ma twoja bezpośrednia inkorporacja dwóch różnych podmiotów? Nie wiem, ale się domyślam.
na wytknięte kłamstwo używa "trudnych" słów xDDD
@Jarusek mariusz aka kleopatrixx partyjnym funkcjonariuszem? nie może być, wtedy spermiące do niego kuce wyszły by na tfu! gejów, a przecież oni są anty LPG
https://oko.press/to-oni-chca-calkowitego-zakazu-aborcji-publikujemy-nazwiska-poslow-ktorzy-poparli-wniosek-do-tk