Aktywne Wpisy
Hissis +7
O, 24h minęło od kiedy ostatnią butelkę wódki wypiłem, żadnego alkoholu od tamtej pory nie piłem a czuję się cudownie, w ciągu dnia zero deliry jakiejś, fizycznie bez zarzutu wszystko, normalnie na wyciągnięcie ręki mam jakieś wino, rum, koniak, whisky i szampana, a nawet przez głowę mi nie przeszło, żeby cokolwiek pić.
Tym bardziej bawi mnie to, że od jakichś c.a. 13 lat regularnie są osoby które insynuują mi jakiś alkoholizm mityczny,
Tym bardziej bawi mnie to, że od jakichś c.a. 13 lat regularnie są osoby które insynuują mi jakiś alkoholizm mityczny,
Techguy91 +29
#antynatalizm
Rodzisz to od razu dostajesz numer PESEL. Jesteś oznaczany jak żyd w obozie, jak krowa na pastwisku. Musisz znać swoje miejsce wobec państwa, ucz się 25 lat, a potem spędź 40 lat w robocie i być może uda Ci się dożyć emerytury. Pożyjesz kilka lat na emeryturze i koniec, ale spokojnie kolejni niewolnicy już się rodzą i Cię zastąpią. Ktoś musi #!$%@?ć w fabrykach, żeby korporacje miały maksymalne zyski.
Rodzisz to od razu dostajesz numer PESEL. Jesteś oznaczany jak żyd w obozie, jak krowa na pastwisku. Musisz znać swoje miejsce wobec państwa, ucz się 25 lat, a potem spędź 40 lat w robocie i być może uda Ci się dożyć emerytury. Pożyjesz kilka lat na emeryturze i koniec, ale spokojnie kolejni niewolnicy już się rodzą i Cię zastąpią. Ktoś musi #!$%@?ć w fabrykach, żeby korporacje miały maksymalne zyski.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link