Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Miał ktoś z was taki problem z #orange?
Filmik
Problem polega na tym że nie mogę wybrać konkretnego programu zawsze czarne tło, natomiast podgląd jest aktywny
był wczoraj u mnie technik, po godzinie i sprawdzaniu wszystkiego co się dało w końcu odpaliło. Zmieniliśmy kable HDMI na taki sam ale podpięty pod inne HDMI w tv, lecz później drogą testów zresetowałem ustawienia telewizora (sony KD-43XE7005) po tym zabiegu stare złącze HDMI oraz kabel zaczął znów działać.
Na tą chwilę są podejrzane są kable - (zbyt niska wydajność do 4k??) albo złącze w TV gdzie
zmieniłem na rozdzielczość na full HD w próbkowaniu 4:4:4 z wyłączonym HDRem i wszystko działa (jak na