Aktywne Wpisy
jacobfcb 0
Siemka. Pytanie do samochodowych Geeków.
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
LovelyFox +3
#praca eh, co myslicie o takiej sytuacji
Mój pracodawca w bardzo małej firmie nie dal mi w tym roku dodatku na świeta ani dodatku wakacjnego, bylo od kwietnia zeszlego do tego maja l4 z waznego powodu... pracuje tam 8 lat i zarobiłem im tam juz kupe kasy dodam ze praca jest bardzo stresująca... Szefowa i szef byli na Krecie i Ibize w te wakcacje a mnie olali totalnie, czuje sie
Mój pracodawca w bardzo małej firmie nie dal mi w tym roku dodatku na świeta ani dodatku wakacjnego, bylo od kwietnia zeszlego do tego maja l4 z waznego powodu... pracuje tam 8 lat i zarobiłem im tam juz kupe kasy dodam ze praca jest bardzo stresująca... Szefowa i szef byli na Krecie i Ibize w te wakcacje a mnie olali totalnie, czuje sie
Jaką mysz dla leworęcznych polecacie? Zależy mi na tym, żeby była bezprzewodowa. W większości sklepów mysz dla leworęcznych = mysz oburęczna albo mysz pionowa.
Mysz pionową już miałem, używałem ponad miesiąc i się nie przyzwyczaiłem.
Myszki symetryczne ujdą ale to dalej nie jest to co mysz wyprofilowana pod dłoń. Używam kompa 10h+ dziennie i chce mieć porządną mysz.
Do tego dochodzi jeszcze temat dodatkowych przycisków, które w myszach oburęcznych i praworęcznych całe życie mam pod serdecznym i małym palcem przez co są one