Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +844
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już

chemikorganik +71
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko

- z kilkoma butelkami (przydaje się w lecie, kiedy napełniasz kilka butelek i zimne czekają w lodówce na nagazowanie
- z niebieską (nie różową) butlą - w niektórych miejscach jest problem z nabiciem różowej, o ile planujesz nabijanie w punktach z CO2, a nie w oficjalnej dystrybucji wymieniać butle w markecie (dużo drożej)
- olałbym syropy
No ale jak już się planuje zakup nowszej(różowej) to ona w oficjalnej dystrybucji jest tańsza niż niebieska - patrz np. mediaexpert
@szuwarek-mini: dzięki syropom możemy napić się pepsi czy innego sprite w cenie ~2,6 zł
@FoxX21: No właśnie spojrzałem na mediaexpert. Nowa butla różowa i niebieska 119 PLN. Wymiana 49 PLN cena regularna dla obu, teraz tylko różowa w promocji za 39 PLN. Więc jednak nie ma różnicy, bądź jest znikoma/okazjonalna. Nabicie różowej jest w wielu punktach niemożliwe lub co najmniej droższe. U mnie nabicie
@Liamdot @Liamdot Bierz jakikolwiek, na pepper często są okazje z butlami gratis czy coś, poprzeglądaj w ciągu tygodnie na pewno coś wpadnie.
Jak jesteś z Poznania to mam namiar na tanią wymianę butli co2
@szuwarek-mini: w jakich miejscach nabijasz?