Aktywne Wpisy
Doxori +231
To jest niesamowite jak 8 lat temu wszyscy tutaj najeżdżali na Tuska. A teraz cały wykop zawalony Tuskiem jako bohaterem i cesarzem Europy i jakiekolwiek słowa krytyki w jego stronę są już wyzwiskami, że głosujesz za pisem albo konfederacja. Jestem ciekawy jak to będzie wyglądało po 8 lat znowu. #sejm #tusk
#tvpis #polityka #sejm Można być za pisem bądź nie, ja akurat jestem zdecydowanym przeciwnikiem ostatnich 8 lat, ale jeśli chodzi o zmiany związane z tvp trzeba przyznać, że są one niekonstytucyjne i możliwe zmiany w mediach są możliwe dopiero po zmianie ustawy, której dzisiejsza koalicja z 13 grudnia nie może zmienić ze względu na brak większości, żeby odrzucić weto Prezydenta.. Dlatego ja rozumiem zmiany, ale trzeba robić to zgodnie z prawem..
Mirki, pytanie za sto punktów.
Mam u siebie dołączony światłowód do mieszkania, na końcu przewodu stoi sobie grzecznie router z modemem Sagemcom F@ST 5670 TMPL.
No działa, ale telekom nie udostępnia żadnej opcji wejścia i własnej konfiguracji na tym routerze. Co mi lekko przeszkadza.
Pytanie moje jest czy istnieja routery z modemami światłowodowymi które można dostać za sensowne pieniądze na wolnym rynku? No i czy telekom zezwoli na dołączenie i skonfigurowanie sobie takiego cudaka?
Telekom twierdzi że można zarządzać siecią poprzez aplikację na telefonie, tam znowu niczego nie ma poza opłatami i możliwością zmiany nazwy dla tego połączenia. Jak pytałem na infolinii to najpierw było że moge się zalogować na router poprzez strone typu mojewifi.t-mobile.pl - potem padło
mozesz sprobowac od nich wydebic ONT i skonfigurowac wlasny router, podobno ustawienie jest podobne do orange ale raczej tego nie ogarniesz, plus musisz miec ONT. z tego co widzialem tmobile robi podobnie jak Orange czyli swiatlowod wchodzi do routera jak z Funboxem od Orange, kiedy zawsze stawiali ONT, widac
@krzywy_kanister: Nie działa i tyle, logujię prawidłowo, widzę swój numerek światłowodu i prędkość jaką mogę uzyskać i na tym sie kończy. Po dłuższej chwili oczekiwania pojawia się okienko jak na załączonym obrazku.