Aktywne Wpisy

PoItergeist +685
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

wSciolceBuszujacy +378
I jeszcze ten Legolas z kucykiem..
Naprawdę, mimo bycia wielkim fanem twórczości Tolkiena i początkowym napaleniem się na ten set chyba z niego zrezygnuję całkowicie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mtg
Eowyne mulatke jeszcze mógłbym zaakceptować, choć nie jestem pewien czy w książce nie był podkreślany jej kolor skóry. Ale robienie Jamajczyków z głównej ekipy (+ Theodene) to jest jakiś żart xD w książce nawet było wspomniane, że Aragorn miał twarz bladą, a wątpię, że Tolkien miał na myśli blado czarną ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rozumiem, że Wizardzi chcą pokazać jak to nie wspierają mniejszości, ale trzeba
O tyle zawsze wydawało mi się, że MTG nie jest rozrywką popularną wśród nadmiernie opalonych.
Jak popatrzymy na zdjęcia z eventów, to jakieś 80-90% to biali faceci. Do tego trochę Azjatów i ewentualnie kilku Hindusów.
Można lepiej rozwiązać problem ze zbyt małą różnorodnością, ale po co? Generuje to dodatkowe koszta (nie duże), a I tytuły nagłówków wywołujące negatywne emocje zawsze są bardziej klikalne