@azek: Takie protip - zamawiasz podwójnego, wybierasz personalizuj i dodajesz papryczki. A wycofali jak wszedł drwal, pewnie za dużo pozycji było już w menu, a kanapkę tą da się odtworzyć przez personalizację.
@Vadzior: robiłem tak, ale nie ma tych sosów zielonego z jalapeno i smietanowego, to nie to samo. Tak ale drwala już nie ma kawałek czasu a nadal nie wraca
@jakbie93: widziałem na insta na foodnewspolska lub podobnym profilu, a daty chyba nie napisali albo nie zwróciłem uwagi. Były fotki instrukcji przygotowania i składników. I jeszcze te shared fries wracają.
@jakbie93: Wczoraj to widziałem, albo nawet w sobotę. W relacji. Na iphonie nie działa aplikacja wykopu to nie chciało mi się tego screenować i wrzucać.
@jakbie93: Znów trafiłem na te grafiki nowych burgerów. Dołącz do grupy HSPL - Food na fb i tam 2 dni temu ktoś zapostował rozpiskę składania tych nowych burgerów: McCrispy Supreme oraz Maestro Bacon&Cheddar. No i sharing fries też,
#korsir #odyn @Korsir serduszkujesz komentarz, w którym ktoś wychwycił jak SAM NAGRAŁEŚ I WRZUCIŁEŚ W INTERNET twoją dziewczynę, a potem zgłaszasz posty jak ktoś to wrzuci tutaj? Na youtube już i tak widziało ją jakieś 30 tysięcy osób. Życzę ci żeby ci zabrali monetyzację
Czemu wycofali mcroyal podwójny pikantny, najlepsza kanapka, no ja #!$%@?? Wie ktoś czy to wróci lub znacie powód wycofania? XD
A wycofali jak wszedł drwal, pewnie za dużo pozycji było już w menu, a kanapkę tą da się odtworzyć przez personalizację.
A drwala zastąpiły kanapki maestro. I teraz też ma być jakiś nowy kurczakowy i nowy maestro.
Na iphonie nie działa aplikacja wykopu to nie chciało mi się tego screenować i wrzucać.
Dołącz do grupy HSPL - Food na fb i tam 2 dni temu ktoś zapostował rozpiskę składania tych nowych burgerów: McCrispy Supreme oraz Maestro Bacon&Cheddar. No i sharing fries też,
Podobno od 29 marca.