Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Zjadlem_Babcie +24
Sram na nowoczesna Polskę. Polskę uśmiechniętą (mam w dupie czy uznacie mnie według waszego widzimisię za debila). Polskę liberalną, rozmywającą więzi narodowe i społeczne, w imię promocji odklejeń psychicznych i fizycznych. Polskę która gnoi pamięć o osobach takich jak Kolbe czy członkowie rodziny Ulmów. Polskę która ceni wyżej bezpieczeństwo innych niż swoich. Pies wam buzie lizał. W końcu przegięcie sprężynę, dostaniecie nią po twarzach czego wam życzę. #polityka
sprawa Floyda i:
i od razu wiadomo z kim ma się do czynienia xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@testovirondepot: Floyd wg patoprawicy odpowiadał za całe nieszczęścia świata w tym gradobicie, covid i koklusz xD
@Siro333: jw.
@jakno:
domyślam się, z kim mam do czynienia. Z głupkiem, który bazuje swój pogląd na sprawę na memach z /pol/ i wykopu xD W przeciwieństwie
Amerykanskie sądy uznaly, ze Chauvin jest winny - wiec jest. Psychoprawacka nienawisc tego nie zmieni.
@Nembutal: Łby wykopków są niczym łby takich głupich małpek:
- robi dobrze = nie zabijać
- robi źle = zabijać
Nic pomiędzy xD Ciekawe dlaczego w Polsce, Sebixy, które się wyrywają, nie dostają na przykład kulki w głowę, hmmm ciekawe ciekawe... Zupełnie tak jakby była jeszcze masa innych możliwości do wykorzystania hmm...
Wykopki gdy ten sam system skazuje policjanta - #!$%@?, skandal!
Tylko zdrajca i pożyteczny idiota chciałby takiej policji jak w USA w naszym kraju.
Na nagraniu z zajścia nie wygląda na agresywnego. Jest srogo naćpany i nie wykonuje poleceń bo do końca ich chyba nie rozumie ze względu na swój stan. Oczywiście powinien zostać aresztowany i osądzony, ale nie widziałam tam żadnej agresji w stosunku do policjantów, a na pewno