Wpis z mikrobloga

Czy są już dowody na to, że polskie służby specjalne podsłuchiwały brejzę, giertycha oraz innych przy pomocy Pegasusa?

PS
Czy politycy PO i szeroko rozumianej opozycji domagają się komisji śledczej w sprawie oprogramowania "Galileo Remote Control System", które działa podobnie jak "Pegasus" i które zostało zakupione za czasów władzy tegoż ugrupowania? Nie? No, patrz pan! Kto by się spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazpodludzi #pis #po #jednozlo #polityka
  • 3
  • Odpowiedz
  • 0
@zapomnialemhaslo:

sms Brejzy w tvp

Gdzie jest dowód na to, że treść wiadomości została pozyskana przy pomocy Pegasusa?

opinia osrodka badawczego z kanady to rozumiem dla ciebie dowod zaden nie jest

Oczywiście, że żaden dowód bo takowego nie widziałem. Mało tego. Kontaktowałem się z CitizenLab i nie chcieli przekazać owych dowodów do niezależnej analizy - to samo w przypadku Giertycha i innych, którzy niby byli podsłuchiwani, ale dowodów (konkretnych) pokazać nie
  • Odpowiedz
Gdzie jest dowód na to, że treść wiadomości została pozyskana przy pomocy Pegasusa?

eh masz racje pewnie Brejza po pijaku wyslal wszystkie swoje smsy Pereirze

Kontaktowałem się z CitizenLab i nie chcieli przekazać owych dowodów do niezależnej analizy

mowisz, ze nie chcieli tobie, randomowi, przekazac obrazu telefonu zawierajacego prywatne informacje Brezjy czy Giertycha?! skandal co oni sobie wyobrazaja xD
  • Odpowiedz