Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +96
Dofnfkxkvmfns +81
To co zrobiła ZW i prokuratura to skandal xD trzeba kręcić gownoburze bo nikt znowu nie poniesie odpowiedzialności. Chciałbym poznać nazwisko prokuratora. Siedzi dostaje 15 k na lape, a jego posady pilnują ludzie którym daje zarzuty xDdd przecież to w pale się nie mieści. Czytałem jeszcze ze na areszcie był. Jeśli wojskowe areszty dają sądy wojskowe to od razu nazwiska sedziow.
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś
PS
Czy politycy PO i szeroko rozumianej opozycji domagają się komisji śledczej w sprawie oprogramowania "Galileo Remote Control System", które działa podobnie jak "Pegasus" i które zostało zakupione za czasów władzy tegoż ugrupowania? Nie? No, patrz pan! Kto by się spodziewał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #pis #po #jednozlo #polityka
to czego bys oczekiwal? Kaminski ma wyjsc przed kamery i sie przyznac?
Gdzie jest dowód na to, że treść wiadomości została pozyskana przy pomocy Pegasusa?
Oczywiście, że żaden dowód bo takowego nie widziałem. Mało tego. Kontaktowałem się z CitizenLab i nie chcieli przekazać owych dowodów do niezależnej analizy - to samo w przypadku Giertycha i innych, którzy niby byli podsłuchiwani, ale dowodów (konkretnych) pokazać nie
eh masz racje pewnie Brejza po pijaku wyslal wszystkie swoje smsy Pereirze
mowisz, ze nie chcieli tobie, randomowi, przekazac obrazu telefonu zawierajacego prywatne informacje Brezjy czy Giertycha?! skandal co oni sobie wyobrazaja xD