Mirki, czy warto w tym roku jechać na #wakacje do #turcja? Chodzi mi o przestępczość i ogólną atmosferę za Erdogana. Jak wyglądają tam obecnie ceny, jedzenie, itd.? Czy nie gonią niewiernych z maczetami? ;) Żadna tam wyprawa surwiwalowa, po prostu wycieczka, żeby się pobyczyć przez kilka dni. Trzęsienia ziemi mam gdzieś, jakby co.
@asdfghjkl: Nie no, trochę połazić, ale ile można zwiedzić w 6 dni ;) Dlatego też pytam o ceny, bo lubię się obżerać lokalnymi specjałami. No a hotel to ważna rzecz, wolę nie spać z karaluchami, klimatyzacja ma działać, Internet być szybki, żebym mógł wieczorem pooglądać seriale, a TV nie ma mieć 32 cali, bo podłączę kompa i nadrobię jakieś gierki :D
@Altar: Jestem w Antalyi od tygodnia jeszcze mnie nikt nie napadł, ceny podobne do polskich. Bardzo spoko połączenie centrum z lotniskiem, tramwajem można. W Turcji jest teraz o wiele większa inflacja, ale imho to dla nas raczej nie wiele zmienia i też ciężko czuć skalę przy krótszych pobytach.
#chwalesie #noworodek Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Chodzi mi o przestępczość i ogólną atmosferę za Erdogana. Jak wyglądają tam obecnie ceny, jedzenie, itd.?
Czy nie gonią niewiernych z maczetami? ;)
Żadna tam wyprawa surwiwalowa, po prostu wycieczka, żeby się pobyczyć przez kilka dni.
Trzęsienia ziemi mam gdzieś, jakby co.
#kiciochpyta
Dlatego też pytam o ceny, bo lubię się obżerać lokalnymi specjałami.
No a hotel to ważna rzecz, wolę nie spać z karaluchami, klimatyzacja ma działać, Internet być szybki, żebym mógł wieczorem pooglądać seriale, a TV nie ma mieć 32 cali, bo podłączę kompa i nadrobię jakieś gierki :D
Jestem w Antalyi od tygodnia jeszcze mnie nikt nie napadł, ceny podobne do polskich. Bardzo spoko połączenie centrum z lotniskiem, tramwajem można. W Turcji jest teraz o wiele większa inflacja, ale imho to dla nas raczej nie wiele zmienia i też ciężko czuć skalę przy krótszych pobytach.