Aktywne Wpisy
kimunyest95 +244
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Lewusx +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#przegryw
@starykuc: To jedna z najbardziej autystycznych rzeczy jakie słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amatorka... Ja wciskam opcje "pobierz dane" (czy tam "pobierz kopię zapasową" - jakoś tak) i żeby się szybko pobrało zaznaczam ptaszek jedynie przy "Znajomi".
Następnie gdy zauważam mniejsza liczbę znajomych pobieram ponownie, potem porównuję tekst w obu plikach i widzę, którego znajomego brakuje.
Pozdrawiam
Jak ktoś Cię usunął ze znajomych to co to jest za tragedia XD Jako przegryw to raczej powinieneś być przyzwyczajony
No bo skoro mnie jakoś klasyfikujesz (jako przegryw), bo dodałem komentarz pod x tagiem, to większe być nie może.
To raz.
Dwa - bo ktoś, kto wcześniej sam wysyłał zaproszenie, wychodzi na idiotę. A tym bardziej, jeśli kiedyś sobie o tobie przypomni lub będzie miał interes :) ale już pisałem o amebie, więc pewnie nie zrozumiesz.