Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +222
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Megasuper +6
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina
Mówicie ze Wykopki chcą zniszczyć życie Nikoli
Kiedy zostały podane błędne dane ze to Kinga a rodzice mają Smażalnie Ryb i Oszust podtrzymywał to do ostatniego momentu (nawet wtedy kiedy było wiadome ze nazywa się Nikola i zostały pozyskane adresy ) To jest w porządku?
Gruby zrobił wszystkich wykopków w ch0ja i śmiał się bo Wykopki nic nie mogły
Więc nie zgrywajcie biało rycerzy teraz ze dziewczyna jest biedna nikt jej nie kazał iść do tucznika wiedziała jaki "klimat" panuje na U2 sama chciała to niech ponosi konsekwencję razem z tucznikiem.
@gigachad_has_entered_the_chat: otóż to i koniec tematu; a spermiarze i kukoldzi to nie faceci, wymrą bezpotomnie albo wychowując nie swoje XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@RobinSchudl: mówiłeś cos? Bo chyba nie rozumiesz o czym napisałem.