Wpis z mikrobloga

#wykop20 Jest mi ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego po zalogowaniu mam jedynie opcję "Następnej" strony gorących, a znikają opcje klikania stron "1,2,3,4..."??? xDDD
Męczyłem się z tym, denerwowało mnie to, ale nie chciało mi się poruszać tego tematu..
Wczoraj myślałem, że już w końcu naprawili to cholerstwo
okazuje się, że to tylko dlatego pojawiły mi się cyferki, bo w międzyczasie wykop mnie wylogował xD

dzisiaj odpalam gorące i znowu nie można kliknąć na 1,2,3,4..
Myślę "może to wina dodatku #wykopthebeststyle, może @tentin_quarantino nie zaktualizował jeszcze?"
wchodzę więc przez incognito, żeby sprawdzić jak to wygląda bez dodatku i 1,2,3,4 się pojawia, więc wydaje mi się że rozwiązałem zagadkę i już mam chłopa wołać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jednak loguję się w tym trybie incognito i 1,2,3,4 znika xDDD
Takiego rozwoju sytuacji się nie spodziewałem xDD
dlaczego taka funkcjonalność jest dostępna tylko dla niezalogowanych, a zalogowani mają pod górkę? @a__s @m__b @wykop (nie wiem czy dobrze wołam xD)

Dlaczego 1,2,3,4.. mi potrzebne? Bo jest wygodniejsze!
na starym wykopie wchodziłem sobie w gorące 24h, zjeżdżałem na dół, scrollem klikałem kilka stron i miałem do przeglądania wszystko co ciekawego się w ciągu dnia działo..
a teraz? muszę otwierać kilka stron osobno, na każdej zjeżdżać na sam dół, żeby tylko móc kliknąć ""Następną" stronę

btw, nie wiem co linkowanie w stylu "https://wykop.pl/mikroblog/strona/QO5GBZl4tkAb " miało wnieść, ale to i tak nie działa, bo po zrestartowaniu przeglądarki zamiast do np drugiej, trzeciej i czwartej strony to wyrzuca randomowo do pierwszej i drugiej xD
(przynajmniej takie mam wrażenie, a nie ufam waszym nowym ulepszeniom, więc muszę powtarzać rytuał otwierania stron na nowo xD)
przy starym linkowaniu typu "https://wykop.pl/mikroblog/strona/2 " mogłem spokojnie zrestartować przeglądarkę i miałem na powrót odpalone kilka stron gorących
(i miałem pewność, że to była np strona 2 gorących, bo w linku miałem tę informację podaną jak na tacy xD)

przy okazji, dlaczego przy klikaniu w plusa w "starym", kilku godzinnym poście nie uaktualnia się ilość plusów, a po prostu do liczby plusów jest dodawane +1?
tak ciężko wczytać z bazy aktualną liczbę plusów?
bardzo lubiłem dowiadywać się, że jakiś wpis stał się popularny.
gdy widziałem że liczba plusów wzrosła o kilka stówek to miałem informację, że dzieje się coś ciekawego i może jednak warto wejść we wpis i przyglądnąć się sytuacji..

#wykop20 #wykop #wykop20togowno #nowywykop
Marcinnx - #wykop20 Jest mi ktoś w stanie wyjaśnić dlaczego po zalogowaniu mam jedyni...

źródło: iks kurwa De

Pobierz
  • 1