Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +107
Przyszła pora na rozdajo! Do wygrania 50 zł w formie e-karty do wykorzystania w Allegro. Rozdajo organizuję po to, żeby poznać Waszą opinię na jeden z palących tematów – nieruchomości. Wszyscy wiemy, co się dzieje na rynku i że z roku na rok jest coraz trudniej o własne mieszkanie. Ludzie dzielą się na zwolenników całkowitego braku ingerencji państwa oraz tych, którzy chcą znaczących regulacji. Do którego grona się zaliczacie?
Co trzeba
Co trzeba
Jak Twoim zdaniem najlepiej rozwiązać problemy rynku mieszkaniowego?
- Wynajem od samorządów (mieszkania komunalne) 35.6% (147)
- Dopłaty do wynajmu 3.9% (16)
- Niskooprocentowane kredyty 22.3% (92)
- Gwarancja wkładu własnego z BGK 5.3% (22)
- Deregulacja przep. budowlanych – ład przestrzenny 17.7% (73)
- Inne (opisz) 15.3% (63)
kaczek93 +48
Rozwala mnie na TikToku ten trend polegający na użalaniu się obrzydliwego normictwa nad sobą.
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link