Aktywne Wpisy
cffelson +138
Poszedłem na balkon na szluga i zajumałem w kieszeni uszka które teraz odgrzewam na kaloryferze XD #gotujzwykopem
źródło: image_picker_CDEC798F-1033-4719-B8DF-648E847555D2-70732-000011FDE6728BE1
Pobierz
tanczmy +14
Poznałem dzisiaj (znajomy znajomych) prawdziwego rasistę i antysemitę - gość w młodym wieku, który swój światopogląd kreuje głównie za pomocą rolek na TikToku. Trudno mi było je jakoś określić jednym słowem ale nazwałbym je może „mocno stargetowanymi” pod bardzo konkretny, nienawistny przekaz, skierowany głównie na to żeby zdyskryminować drugiego człowieka albo ze względu na pochodzenie, albo religię, albo kolor skóry. Rzadko kiedy ktoś swoimi poglądami czy jakimiś niemądrymi wypowiedziami jest w stanie

Kobieta leciała z Melbourne do Brisbane...
Nieoczekiwanie samolot został przekierowany do Sydney.
Stewardesa wyjaśniła, że będzie opóźnienie i jeśli pasażerowie będą chcieli wysiąść z samolotu, samolot wróci na pokład za 50 minut...
Wszyscy wysiedli z samolotu z wyjątkiem jednej pani, która była niewidoma.
Mężczyzna zauważył ją, gdy przechodził obok i mógł stwierdzić, że pani jest niewidoma, ponieważ jej pies z widzącym okiem leżał spokojnie pod siedzeniami przed nią przez cały lot.
Mógł również stwierdzić, że leciała już wcześniej tym samym lotem, ponieważ pilot podszedł do niej i zwracając się do niej po imieniu, powiedział: "Kathy, jesteśmy w Sydney przez prawie godzinę. Czy chciałabyś wysiąść i rozprostować nogi?".
Niewidoma pani odpowiedziała: "Nie dziękuję, ale może Max chciałby rozprostować nogi".
Wyobraźcie sobie to:
Wszyscy ludzie w obszarze bramy całkowicie się zatrzymali, gdy spojrzeli w górę i zobaczyli pilota wychodzącego z samolotu z psem Seeing Eye!
Pilot miał nawet okulary przeciwsłoneczne.
Ludzie się rozproszyli.
Nie tylko próbowali zmienić samolot, ale próbowali zmienić linie lotnicze!
Prawdziwa historia...
Miłego dnia i pamiętaj...
...RZECZY NIE ZAWSZE SĄ TAKIE, JAK SIĘ WYDAJĄ.
DZIEŃ BEZ ŚMIECHU TO DZIEŃ ZMARNOWANY!!!
#heheszki #ciekawostki #lotnictwo źródło
źródło: 1675238397227
PobierzA WOMAN was flying from Melbourne to Brisbane ...
Unexpectedly, the plane was diverted to Sydney.
The flight attendant explained that there would be a delay, and if the passengers wanted to get off the aircraft the plane would re-board in 50 minutes..
Everybody got off the plane except one lady who was blind.
Zacne ????????