Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie dlaczego tak bardzo Grubas chce żeby Mrugała uczestniczył w streamach xD Ja wiem że promuje brata i jest to chyba również jedyna osoba w jego życiu do której faktycznie żywi jakieś uczucia, ale #!$%@? on nie ma już 15 lat i nie trzeba mu na siłę "pomagać". To jest stypiarz numer 1, już dekoder był lepszy bo można było się z niego pośmiać a mrugała tylko siedzi i robi od czasu do czasu głupie miny. Nie ma mniej potrzebnej osoby na melinie

#danielmagical
  • 4
  • Odpowiedz
@wrzeczysamej: prawdopodobnie chodzi o walkę w jakiejś federacji i żeby był bardziej rozpoznawalny.

edit: myślę ze po wczorajszej akcji nikt nie da im żadnej walki w poważnej federacji bo będzie zlew na organizatorów xd
  • Odpowiedz
  • 8
@gigachad_has_entered_the_chat: a jeszcze ten temat z walką xD To jest najśmieszniejsze ze wszystkich. Nikt go #!$%@? nie weżmie na żadną walkę bo jest najnudniejszą osobą na świecie, a bycie tylko bratem kontrowersyjnego grubasa to jednak trochę mało jeśli chodzi o zasięgowość. No chyba że w Royal Division albo będzie się bił za tysiąc zeta żeby jakaś federacja się troszeczkę rozpromowała małym kosztem
  • Odpowiedz