Ej Mirku, ja stara baba jestem, po pierwsze primo czemu mi kratkuje wulgaryzmy? Na starym wypoku tego nie miałam xD Po drugie primo czemu widze na mirko wpisy z tagami ktore mialam na #czarnolisto ? Po trzecie primo ultimo, czy jest już jakas alternatywna apka? Straszne gofno w odicjalnej xD Pomieszanie z poplątaniem, i w dodatku nie widze ilosci MINUSOW na glownej w komentarzach, skad mam wiedziec kogo minusowac? xD #pdk #kiciochpyta
@Snusmumriken_: Jeśli chodzi o przekleństwa to niektóre ustawienia się poresetowaly wraz z nowym wykopem, trzeba na nowo zmienić. Jeżeli o czarno to nie wiem, chyba jeszcze nie naprawili, ale też mogło usunąć rzeczy z czarno jak były dodawane po 7 stycznia.
@Snusmumriken_: Nie, dostałem to po spoilerze nawet. Powiadomienia w których ktoś nas woła działają, czasem jest problem z ich usunięciem. Powiadomienia z tagów nadal nie działają, Mihau ma przywrócić tę opcję, polecam śledzić tag #wykopchangelog
Po drugie primo czemu widze na mirko wpisy z tagami ktore mialam na #czarnolisto ?
Po trzecie primo ultimo, czy jest już jakas alternatywna apka?
Straszne gofno w odicjalnej xD Pomieszanie z poplątaniem, i w dodatku nie widze ilosci MINUSOW na glownej w komentarzach, skad mam wiedziec kogo minusowac? xD #pdk
#kiciochpyta
Dzieki!
@RobieZdrowaZupke mozliwe, zas musze oatostreamy wrzucac ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ta apka jest #!$%@?, chcialam zawolac Ciebie aby podziekowac i @RobieZdrowaZupke a wpierdaczylam spojery xD iks #!$%@? de
powiadomienia rozumiem nie dzialaja nadal nigdzie? xD
Powiadomienia w których ktoś nas woła działają, czasem jest problem z ich usunięciem.
Powiadomienia z tagów nadal nie działają, Mihau ma przywrócić tę opcję, polecam śledzić tag #wykopchangelog
a to dziwne, bo ja nie dostalam ani powiadomien spod tego wpisu, ani jak ktos pisze mi wiadomosc ( ͡° ʖ̯ ͡°)