Wpis z mikrobloga

@damianpiwowarski: Nie wiem którą betę sprawdzałem, ale to nie jest bug tylko feature, a trochę go nie rozumiem. Chodzi mi o włączenie znaleziska (linku do artykułu, obrazka czy co ktoś tam dodał). Trzeba kliknąc "przejdź do znaleziska" czy jakoś tak. Nie można po prostu tapnąć miniaturki/nagłówka? Było by prościej.
  • Odpowiedz
@damianpiwowarski: Właśnie sprawdzam, i podoba mi się kompatybilność z nowymi powiadomieniami w JB.

Muszę się przyzwyczaić do odpowiedzi na komentarz. Otwiera się wtedy nowe okno i nie widać całej dyskusji. Ale do tego chyba się przyzwyczaję.
  • Odpowiedz
Widzę, że jednak w opcjach jest do wybrania "szybka odpowiedź". Super :D.

O, wiem. Dodaj w ustawieniach, żeby komentarze mogły być rozwinięte. Ja tak wolę. (wraz z odpowiedziami do komentarza, teraz są zwiniete odpowiedzi)

I jeszcze jedno. Nie wiem czy Ci się ten pomysł spodoba, najwyżej go zignorujesz. Tak jak jest "zwarty widok" w ustawieniach, to mógłby być bardziej poszerzony. Chodzi mi o komentarze. Są trochę wąskie. W zwykłej appce zajmują mi
  • Odpowiedz
@damianpiwowarski: Jak już Cię spamuję moimi mądrościami, to mam coś jeszcze.

Jeśli w opcjach mam odznaczone "pokazuj zakopy/minusy" to nie mogę zobaczyć ile jest zakopów. Ale jeśli zaznaczę tą opcję, to znalezisko które ma 50 wykopów i 10 zakopów wygląda tak: "40 wykopów/10 zakopów". Tak jakby zakopy odejmowały wykopy, a to przecież nie reddit, to nie komentarze. Według mnie to jest błąd. I wydaje mi się, że lepiej by osobno
  • Odpowiedz
@damianpiwowarski: Tak myślałem co do tego kółka (z ciekawości, system ma kilka różnych takich animacji? Raz widzę takie, raz inne kółko, zależy od aplikacji).

Ale nie zrozumiałeś o co mi chodzi z komentarzami. Wiem, że w zwartym zobaczę ich więcej (jak będzie działać), ale mi chodzi o mniejsze marginesy po bokach. Teraz linie tekstu szybko się zawijają, są trochę krótkie. Wydaje mi się, że po lewej jest trochę za dużo
  • Odpowiedz