Ktoś coś kupuje na Vinted w ogóle? Co chwilę tylko dostaję powiadomienia, że ktoś coś dodał do ulubionych. Spodenki od piżamy, w ogóle nie noszone wystawiłam po 2 zł, 30 osób dodało do ulubionych i cisza XD #vinted
@Amestris: ludzie dodaja do ulubionych z roznych powodow, m.in. zeby miec pozniej liste na pozniej, obserwowac zmiane cen czy do pozniejszego porownania. Nie jest to rowne z checia kupna
@Amestris: Czasem jak widzę coś za kilka złotych, to myślę, że bez sensu kupować jedną rzecz i robić komuś kłopot za taką kwotę xD Wolałabym wtedy stworzyć zestaw, ale nie zawsze się da.
@Amestris: no i poczytaj jakie są oszustwa na vinted żebyś zaraz nie zwracała komuś pieniędzy. Ogólnie moja kobieta co jakiś czas coś tam kupuje. Więc ktoś na pewno kupuje.
@Amestris: jeśli rzecz jest nie noszona albo w bardzo dobrym stanie, to wystawiam ją w zakresie 40-60% ceny zakupu, w ogóle nie sugeruję się tym co wypisuje vinted. Czasem też, kiedy ktoś doda rzecz do ulubionych schodzę kilka zł z ceny - często działa, ale ciężko tak zrobić z fantem za dwa ziko xd tak w każdym razie na pewno trzeba uzbroić się w cierpliwość, rzadko przedmioty sprzedają się od ręki
@svaraiz: cóż.. Będę cierpliwa, ale jak to ma tak wyglądać, to nie wiem czy chce mi się w to bawić XD Dam sobie jeszcze trochę czasu i zobaczę, może akurat coś mi się rozkręci
Co chwilę tylko dostaję powiadomienia, że ktoś coś dodał do ulubionych. Spodenki od piżamy, w ogóle nie noszone wystawiłam po 2 zł, 30 osób dodało do ulubionych i cisza XD
#vinted
Ale dobrze wiedzieć
Dam sobie jeszcze trochę czasu i zobaczę, może akurat coś mi się rozkręci