Wpis z mikrobloga

Uważajcie na handel #kryptowaluty na bter.com.

Miałem akurat końcówkę #dogecoin nie wystawioną na sprzedaż/kupno, zobaczyłem że jest dobra chwila do handlu i wystawiłem 6,815.760000 DOGE. Po chwili zakupiłem 6,878.306000 DOGE.

Po tych transakcjach na końce pozostało ok. 5800. Jak robiłem transakcje po 100k to się nie orientowałem czy takie grosze się zgadzają, ale teraz nie sposób było nie zauważyć.

Nie mówię, że #oszukujo, pewnie jakaś zawiecha w księgowaniu, ale ostrzegam żeby to sprawdzać.

Oczywiście wysłałem maila do suppurtu, teraz czekam.
  • 12
@myrad: A były wcześniej jakieś problemy? Ja nic nie słyszałem, ale nie śledzę zbyt uważnie wiadomości na ten temat, a na bter jestem od wejścia tam doge i dotąd nie zauważyłem problemów (no może oprócz działania).
@myrad: właśnie dostałem maila z bter, że naprawili błąd. Po kilku dniach brakujący btc wrócił na konto, good news. Niech jeszcze coinmarket.io wstanie bez strat, btc-e wróci mi co zaginęło, coinedup dokupi serwery i powoli zmienię zdanie o giełdach ;)
Uważajcie na handel #kryptowaluty na bter.com.

@rybomar: To musi być na prawdę mało spotykany błąd .. ale czemu od razu tak gwałtownie o bter? - że mamy uważać na handlowanie tam? tego nie rozumiem, bo giełda całkiem spoko.
@doges: Ja napisałem aby uważać. Nie odradzam nikomu handlu na tej giełdzie. Nie piszę nic gwałtownie.

Jeśli coś jest określane mianem

To musi być na prawdę mało spotykany błąd

To i tak należy być czujnym. Szczególnie, że niektórzy handlują tam naprawdę dużymi kwotami.