Aktywne Wpisy

czeskilotnik +337
No i się zaczęła coroczna akcja pod tytułem nie strzelaj i dej na pieska. Psiarze przez kilka dni będą płakać jak to ich pupile się boją petard. Szkoda tylko, że w pozostałe dni w roku już mają w dupie sprzątanie po swoim psie, zakładanie kagańca (też się boję jak na ulicy mijam pitbulla puszczonego wolno). O robieniu fikołków przy pogryzieniu przez psy nie wspomnę- wszyscy winni tylko nie Puszek. #zalesie #wysryw

jmuhha +7
co byscie tu zmienili

Miałem akurat końcówkę #dogecoin nie wystawioną na sprzedaż/kupno, zobaczyłem że jest dobra chwila do handlu i wystawiłem 6,815.760000 DOGE. Po chwili zakupiłem 6,878.306000 DOGE.
Po tych transakcjach na końce pozostało ok. 5800. Jak robiłem transakcje po 100k to się nie orientowałem czy takie grosze się zgadzają, ale teraz nie sposób było nie zauważyć.
Nie mówię, że #oszukujo, pewnie jakaś zawiecha w księgowaniu, ale ostrzegam żeby to sprawdzać.
Oczywiście wysłałem maila do suppurtu, teraz czekam.
@arczer: słyszałem, że mają to zrobić 1 kwietnia ;)
@rybomar: To musi być na prawdę mało spotykany błąd .. ale czemu od razu tak gwałtownie o bter? - że mamy uważać na handlowanie tam? tego nie rozumiem, bo giełda całkiem spoko.
Jeśli coś jest określane mianem
To i tak należy być czujnym. Szczególnie, że niektórzy handlują tam naprawdę dużymi kwotami.