Aktywne Wpisy

oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci

OddajButa123 +203

źródło: GWn9MuJXYAAoMw5
Pobierz
#codziennyposzukiwaczzmagiiimiecza
źródło: comment_1673282275XibFRAcdYYlcitvHxbjTCK.jpg
PobierzBTW w aktualnej edycji gry ulepszono mu pierwszą umiejkę. Teraz po każdej wygranej WW dostaje kolejną turę i też może dostać tylko raz pod rząd.
@MiernyMirek: Gorzej, jak wyciągniesz smoka i innego napakowanego drania
Po Orku moja ulubiona graficznie karta poszukiwacza
źródło: comment_1673291847SNcamHm0SGYVJaaL4dTSxs.gif
Pobierz@MiernyMirek czy mówisz o wersji Digital? Bo w talismanie nadal pierwsza zdolność działa tak samo jak w MiM
źródło: comment_1673294224nCovMMlFId6bdI9rpumwgf.jpg
Pobierzźródło: comment_1673294251cDCxNXiWPx1HBOwtR3RkZe.jpg
PobierzW starej grze tylko poszukiwacze w aktualnej każda walka.
Dokładnie! Ja uwielbiałem obszary, na których ciągnęło się karty Przygody. Szczególnie Ukrytą dolinę (3) czy Oazę (2). Zatem dla mnie fajna umiejętność. A tego Poszukiwacza widzę pierwszy raz w życiu.
@Mortadelajestkluczem: Ta grafika bardzo mocno kojarzy mi się z Rycerzami, którzy byli w gre "Elvira: Mistress of Darkness" na Amidze i C64 (mam!).
@Katedra_z_chlebkiem: Grało się!!!
Ten obrazek pojawił się też w grze Wampir (nie wiem czy to była akurat taka nazwa). Generalnie 3-4 poszukiwaczy uganiało się po zaborowej mapie Polski za graczem grającym tytułowego wampira. Gra też była wydawana przez Sferę.
źródło: comment_1673784860Bh0f4YtZTBYaIAo6xevQUN.jpg
Pobierz