Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +20
Kupiłam dom na Mazurach, w końcu z daleka od motłochu miejskiego, będę uprawiać zioła i warzywa. Muszę tylko kilka kóz miniaturek ogarnąć, kota i psa oraz postawić stodołe żeby mieć gdzie motór trzymać.
Pepe9248 +119
Tyle emocji w dosłownie jeden dzień, a niedzielni kibice siatkówki nadal się będą zastanawiali dlaczego piłka nożna jest taka popularna pomimo braku sukcesów w Polsce xD
#mecz
#mecz
#gsm #telefony #android #samsung #diy #elektronika
#pytanie
Ja myślałem że miałem uszkodzone gniazdo, a okazało się, że tam w środku kłaczek był ¯\_(ツ)_/¯
@s---k:
https://www.google.com/search?q=adapter+%C5%82adowania+indukcyjne+usb-c&client=firefox-b-e&ei=09C7Y7CmFYuSrgSlx5R4&ved=0ahUKEwjw27O5ibr8AhULiYsKHaUjBQ8Q4dUDCBk&uact=5&oq=adapter+%C5%82adowania+indukcyjne+usb-c&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIFCAAQogQyBQgAEKIEOgoIABBHENYEELADSgQIQRgASgQIRhgAUMoCWOoWYJgZaANwAXgAgAGIAYgB3QWSAQMyLjWYAQCgAQHIAQjAAQE&sclient=gws-wiz-serp
Mam S22 i muszę się ładować przy każdej okazji, więc w domu, pracy o aucie mam indukcję... więc na bank bym zużył gniazdo zanim bym miał realna potrzebę wymiany telefonu.
Jedno ci dodatkowo przemawia na plus za taką ładowarka to wygoda - pyk, odkładam i się ładuje, ktoś dzwoni to
Ten telefon nie ma fabrycznego ładowania indukcyjnego, chodzi o dokupienie anteny pod etui włączanej do portu USB-C. Więc jak się port zepsuje to z ładowania indukcyjnego nici.
Ja w 90proc nie doładowuję w ciągu dnia więc dla mnie bez różnicy. Nocą ładuje się małym prądem 400mA aż do rana oszczędzając baterię.
Miałem jeden ale denerwowało mnie ciągłe rozłączanie(puszczanie magnesu) gdy brałem telefon na kablu do ręki. Może są jakieś silne, polecane?
Leżąc z telefonem na kablu nie odłącza się?
Chyba że się wiercisz mocno xD ogólnie spoczko jest tylko chyba teraz drogi z 40-50zl