Aktywne Wpisy

stillinprogress +33
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zegarki
źródło: comment_1673125405Qti8BEP3eIIUyqlGLPCXcn.jpg
Pobierzźródło: comment_1673128977y3cgpMmC9YEmCJqWxtiRim.jpg
Pobierzhttps://zegarownia.pl/zegarek-meski-certina-ds-8-automatic-c033-807-11-057-00
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-certina-aqua-ds-action-c032-451-11-097-00
Rowniez nurki mi zdecydowanie podchodza i mysle ze chyba bardziej w tym kierunku bym poszedl. Pytanie czy jest jakis dobry wybor w tym budzecie?
@adam-carter: Jak nurek za 2 - 3 tysiące złotych, to możesz rozważyć Seiko King Turtle. Masz szafirowe szkło, ceramiczny bezel, zajebistą iluminację, werk który łatwo serwisować lub wymienić, nie będzie też problemu ze sprzedażą zegarka, a przy tym to nie jest zabawka, faktycznie można z tym spokojnie iść pod wodę i nie klęknie na robocie. Seiko zna się na takich zegarkach
źródło: comment_1673159444RPRk6ee4L7V0CLXtH6VemP.jpg
PobierzMechanizmy są imponujące. Precidrive (kwarc) robi mi tylko 9 sekund odchyłki ROCZNIE. Powermatic 80 jakieś 2 sekundy dziennie.
Co do wykonania, tarcze są w sumie wykonane na całkiem dobrym poziomie. W tej cenie znajdziesz pewnie zegarki z lepiej wykonana bransoleta i koperta. Np PRX Tissot albo jakieś microbrandy. W bransolecie (motylkowe zapięcie) brakuje mikro
źródło: comment_1673187240TS3XG1pM91B1suN0AxpYXe.jpg
PobierzCzy do garnituru
Czy do sportu
Czy zegarek na codzien
Czy ma mieć jakieś funkcje
Czy ma być wodoszczelny i jak